Netflix newly released the fourth season that 13 factors Why. Assumption: v the answers come this 13 factors Why Quiz if you are truly a pan of the drama series on Netflix.

You are watching: Thirteen reasons why questions and answers


*

*

13 reasons Why is among the most well-known American teenager drama top top Netflix. The Netflix original collection revolves around the life the Clay Jensen and his deceased friend Hannah Baker and also their life in ~ school. The streaming company recently dropped its 4th season top top the platform.

The latest season the the series is receiving lots of positive evaluate from fans and also audiences alike. Here is a 13 factors Why quiz about the collection to know exactly how die-hard fan are you that the series. Guess the 13 answers to these 13 questions around 13 factors Why to check your knowledge around the show.

See more: How To Say Never In French = Ne (Verb) Jamais, Jamais: Never, Ever, Forever

Also read |If '13 factors Why' Is Remade In India, will certainly Alia Bhatt as Hannah Baker it is in Convincing?

13 factors Why Quiz

1. What walk Clay scratch into Zach's car?

Why meLoserGuess who

2. What beverage carry out Hannah and Jessica shortcut over?

Hot ChocolateCoffeeWine

Also read |'13 reasons Why' S4: every You have to Know around Jan louis Castellanos Aka Diego Torres

3. I beg your pardon old girlfriend does Clay reach the end to after finishing the tapes?

JessicaSkyeCourtney

4. Who placed Hannah's name on the notorious "Hot List?"

AlexJeffBryce

5. How plenty of months of probation does Bryce gain from the judge?


*

3 months6 months11 months

6. What does the first polaroid say the gets sent out to Clay to speak on the back?

The ClubhouseHannah wasn’t the just oneHe won’t stop

7. What is the name of the lady the moves in through Hannah's mom throughout the trial?


*

JackieSusanFlorence

8. Why was Alex making use of drugs?

for fighting depressionfor intoxicationto have a much more muscular body

9. What is the ar of "The Clubhouse" in "13 factors Why" season 2?


A melted behind Bryce’s houseThe burned behind the ice scating parkA shed behind the baseball field

10. Where was Bryce Walker’s human body found?

HillcrestIn the riverLiberty High

11. At the finish of season 2, Hannah's mother says she is relocating to a brand-new city. What city is she moving to?


ParisNew York CityChicago

12. Why to be Mrs Baker in city on the night when Bryce was killed?

She had made decision to returnShe had to offer the houseShe wanted to obtain revenge indigenous Bryce

13. Who is the centre of an examination in the seventh illustration of the third season?

ClayChloeJessica

Also check out |'13 factors Why': fan Theory says Shocking Fate for Justin Foley

13 factors Why Quiz Answers

1. What does Clay scratch right into Zach's car?

Answer - Why me

2. What beverage carry out Hannah and also Jessica shortcut over?

Answer - hot Chocolate

3. I m sorry old friend does Clay reach out to after ~ finishing the tapes?

Answer - Skye

4. Who placed Hannah's name on the notorious "Hot List?"

Answer - Alex

5. How numerous months the probation walk Bryce gain from the judge?

Answer - 3 months

Also review |What Date and also Time go '13 factors Why' Season 4 come on Netflix?

6. What walk the first polaroid the gets sent out to Clay speak on the back?

Answer - Hannah wasn’t the just one

7. What is the surname of the lady the moves in with Hannah's mom during the trial?

Answer - Jackie

8. Why was Alex making use of drugs?

Answer - to have actually a an ext muscular body

9. What is the ar of "The Clubhouse" in "13 reasons Why" season 2?

Answer - A melted behind the baseball field

10. Whereby was Bryce Walker’s human body found?

Answer - In the river

11. At the end of season 2, Hannah's mother says she is relocating to a brand-new city. What city is she moving to?

Answer - brand-new York City

12. Why was Mrs Baker in city on the night when Bryce to be killed?

Answer - She had actually to market the house

13. Who is the center of an investigation in the seventh illustration of the 3rd season?

Answer - Clay

Get the recent entertainment news indigenous India & roughly the world. Now follow your favourite tv celebs and telly updates. Republic human being is her one-stop location for trending Bollywood news. Song in this day to stay updated v all the recent news and headlines indigenous the civilization of entertainment.